Skip to content

Stop Flugtbilisten

Personal tools
You are here: Episoder » Flugtbilist dræber knallertkører
Episoder
13-årig offer for flugtbillist

Odense - Anderupvej

2017-12-06
Fodgænger dræbt af flugtbilist

Roskilde - Søndre Ringvej

2017-11-11
Stjal politibil og kørte galt

Grindsted - Tingvejen

2017-06-18
41-årig mand mistede livet - flugtbilist fængslet

Amager - Christmas Møllers Plads

2017-04-28
Flugtbilist anholdt i færd med at slette spor

Glostrup - Hovedvejen

2017-03-08
 

Flugtbilist dræber knallertkører

Document Actions
Nordre Stations­vej - Slagelse
Politiet har gode spor at gå efter i jagten på en flugtbilist, som i nat dræbte en 34-årig knallertkører i Slagelse.

Efterforskningen koncentrerer sig til morgen om at finde ejeren af den Nissan Sunny, som var involveret i sammenstødet.

Bilen blev fundet efterladt på Sorøvej mellem Sorø og Slagelse, og en efter­søgning med hunde i området endte uden resultat. Alligevel er vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi fortrøstningsfuld.

"Vi skal nok finde frem til, hvem der har kørt bilen. Der er også spor i bilen, som kan afslører, hvem der har kørt den," siger Søren Østervig.

Ungt par interessant
Politiet har blandt andet fundet en mobiltelefon i bilen, som er indregistreret i København S til en ung mand med et danskklingende navn. Bilen er ikke meldt stjålet, og Københavns Politi vil undersøge, om ejeren selv har kørt bilen.

Politiet jagter samtidig en ung mand og en ung kvinde, som er set tæt ved den efterladte flugtbil.

"Vidner har set en ung mand og en ung kvinde gående nogle hundrede meter fra bilen i retning mod Sorø. Vi vil meget gerne høre fra borgere, som kan have givet dem et lift," siger Søren Østervig, der ikke har et nærmere signalement af det unge par.

18-årig flugtbilist anholdt


Han sad bag rattet i sin fars Nissan Sunny, da den i nat ramte den 34-årige knallertkører Claus Jørgen Nielsen, der blev dræbt på stedet.

Bagefter stak den 18-årige chauffør af fra gerningsstedet på Nordre Stations­vej i Slagelse med to passagerer i bilen.

Bilen blev senere fundet forladt på Sorøvej mellem Sorø og Slagelse, og et opkald til ejermanden satte hurtigt politiet på sporet af den 18-årige flugtbilist.

"Vi har haft en god idé om, at det var ham hele morgenen, og derfor har vi været ude på nogle adresser og bede folk om at få ham til at melde sig. Det gjorde han så, og så hentede vi ham på bopælen her til eftermiddag," siger vagthavende ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Påkørslen af Claus Jørgen Nielsen skete for øjnene af flere vidner, der har fortalt, at flugtbilisten ufortrødent fortsatte sin kørsel efter kollisionen.

Flugtbilist: Jeg gik i chok


En 18-årig mand fra Amager har er­kendt, at han efter en fest fredag nat i Slagelse påkørte og dræbte knallert­køreren Claus Jørgen Nielsen på Nordre Stationsvej i Slagelse. I dag blev han varetægtsfængslet i 18 dage og er nu sigtet for uagtsomt manddrab og for at flygte fra gerningsstedet.

"Han forklarer, at han flygtede, fordi han var i chok. Han efterlod bilen lidt væk, fordi den ikke kunne køre længere efter sammenstødet, og fragtede sig så på anden vis hjem til Amager, hvor vi hentede ham," siger den vagthavende ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Ifølge politiets vidneafhøringer var den 18-årige sandsynligvis spirituspåvirket, da han bag rattet i sin fars Nissan Sunny kom over i den forkerte vejbane og torpederede Claus Jørgen Nielsen. Det nægter han dog selv, så blodprøver skal nu afgøre det spørgsmål.

Den 18-årige kontaktede politiet i løbet af i går og aftalte at blive afhentet på sin bopæl.

af DaBu på http://www.tv2.dk
Publiserert 2008-05-10 00:00
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: