Skip to content

Stop Flugtbilisten

Personal tools
You are here: Episoder » 8940 Randers SV, januar 2008
Episoder
13-årig offer for flugtbillist

Odense - Anderupvej

2017-12-06
Fodgænger dræbt af flugtbilist

Roskilde - Søndre Ringvej

2017-11-11
Stjal politibil og kørte galt

Grindsted - Tingvejen

2017-06-18
41-årig mand mistede livet - flugtbilist fængslet

Amager - Christmas Møllers Plads

2017-04-28
Flugtbilist anholdt i færd med at slette spor

Glostrup - Hovedvejen

2017-03-08
 

8940 Randers SV, januar 2008

Document Actions
Bøsbrovej/Vorup Boulevard
Jeg kom cyklende på vej hjem fra arbejde en kølig januar aften.. Jeg kommer kørende ned af en vej, og fra en sidegade kommer en bil farende. Han har lige overhalet en kvinde og kører fuldstændig hasarderet.. Da jeg passerer sidegaden kan jeg godt se ud af øjenkrogen, at der kommer en hvis bil, og han har fart på, men tænker "Han holder selvfølgelig tilbage." - men nej.. Han kører direkte ind i mig, og speeder endda op efter sammenstødet, og er væk med det samme.. Nu ligger jeg så midt ude på vejen og kan ingenting.. Jeg ser at mit bukseben hænger fast i bagskærmen på cyklen, og tager det så fri.. Så kan jeg straks konstatere at det er brækket.. Benet hænger simpelthen og dingler fra midt på underbenet og ned.. Heldigvis var der en masse mennesker omkring mig med det samme, som kunne holde bilisterne væk fra den vejbane, og som også fik ringet efter en ambulance og politiet.. Vil virkelig gerne rette on stor tak til de mennesker der hjalp mig, det betød alt!
 
Jeg blev kørt til Regionshospitalet i Randers og blev opereret den samme aften/nat.. Jeg havde fået to komplicerede benbrud på mit højre underben, så fik et Hoffmann-apperatur på med 4 skruer ned i benet og gik med det i 3 måneder.. Var så uheldig at få det af for tidligt, så gik i to dage med konstante smerter, så måtte en tur på hospitalet igen, og fik så gips på en måned mere.. Denne gang var den god nok, og startede derefter på genoptræning..
Det er nu 7 måneder siden det skete, er lige startet på arbejde igen et par timer om dagen, og regner med at smide den sidste krykke i slutningen af denne måned.. Havde aldrig troet det skulle tage så lang tid, men nu går det fremad, håber på jeg slipper for varige mén, men det er først ca.1 år efter ulykken man kan sige det, så venter og venter, tålmodighed, vilje og håb er tre store faktorer i disse situationer.. For ikke at tale om psyken.. Er ikke glad for at være i trafikken, om det så er på gåben eller som passager i en bil, så ser jeg alle biler køre ind i mig selvom de ikke gør det!.. Er spændt på den dag jeg første gang skal op på cyklen igen..
 
Ham der kørte mig ned blev fundet 3 dage efter ulykken, og venter stadig på at høre hans straf.. Jeg ønsker ikke at vide hvem han er, har det bedre sådan.. Men hvem han så end er, håber jeg han bliver dømt retfærdigt.. Indtil videre har han ihvert fald taget 7 måneder af mit liv, hvor jeg intet har kunne gøre eller udrette, og det har kostet mig en del både nutidigt og fremtidsmæssigt..
 
Dorthe, 23
Publiserert 2008-09-12 08:07
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: