Skip to content

Stop Flugtbilisten

Personal tools
You are here: Episoder » Nørbæk vest for Fårup
Episoder
13-årig offer for flugtbillist

Odense - Anderupvej

2017-12-06
Fodgænger dræbt af flugtbilist

Roskilde - Søndre Ringvej

2017-11-11
Stjal politibil og kørte galt

Grindsted - Tingvejen

2017-06-18
41-årig mand mistede livet - flugtbilist fængslet

Amager - Christmas Møllers Plads

2017-04-28
Flugtbilist anholdt i færd med at slette spor

Glostrup - Hovedvejen

2017-03-08
 

Nørbæk vest for Fårup

Document Actions
Fårup ved Randers

En flugtbilist dræbte til eftermiddag en knallertkører i Fårup ved Randers. Ifølge politiets oplysninger kørte bilisten direkte ind i knallertkøreren - en midaldrende mand, skriver bt.dk.

"Offeret var død ved ankomsten til sygehuset. Vi fægter i øjeblikket lidt i blinde med hans identitet, da han ikke havde billedlegitimation på sig," siger vagtchefen hos Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til bt.dk.

Vidner kunne fortælle, at bilisten var påvirket af spiritus. Mens de havde alarm 112 i røret stak manden af.

af: dabu på http://www.tv2.dk

Flugtbilist fundet på sin bopæl

En midaldrende mand på knallert blev lørdag dræbt i trafikulykke ved Fårup vest for Randers. Bilisten stak af fra ulykken, men er nu anholdt.Politiet har anholdt den bilist, der i eftermiddag stak af efter at have påkørt en mand på knallert nær Fårup vest for Randers. Han blev anholdt på sin bopæl i Fårup og vil nu blive sigtet for at have forladt ulykkesstedet, oplyser Østjyllands Politi.

Flugtbilisten, en 48-årig mand, ramte manden med en varebil. Det undersøges nu, om han var påvirket af spiritus på ulykkestidspunktet.

- Men på det nuværende grundlag vurderer vi, at han ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchef Jesper Bøjgaard.

Den midaldrende mand på knallerten døde ved den frontale påkørsel, som skete ved et kryds i landsbyen Nørbæk vest for Fårup. De nærmere omstændigheder omkring ulykken er endnu ikke klarlagt, men tilsyneladende kørte manden på knallerten frem, selv om han havde ubetinget vigepligt.

Ulykken skete lidt før klokken 14 i eftermiddag. Da politiet nåede frem, var den kvindelige passagerer til stede, men føreren var væk.

/ritzau/
Publiserert 2008-11-09 00:40
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: