Skip to content

Stop Flugtbilisten

Personal tools
You are here: Episoder » Stjal politibil og kørte galt
Episoder
13-årig offer for flugtbillist

Odense - Anderupvej

2017-12-06
Fodgænger dræbt af flugtbilist

Roskilde - Søndre Ringvej

2017-11-11
Stjal politibil og kørte galt

Grindsted - Tingvejen

2017-06-18
41-årig mand mistede livet - flugtbilist fængslet

Amager - Christmas Møllers Plads

2017-04-28
Flugtbilist anholdt i færd med at slette spor

Glostrup - Hovedvejen

2017-03-08
 

Stjal politibil og kørte galt

Document Actions
Grindsted - Tingvejen

Den stjålne politibil kørte frontalt sammen med anden bil klokken halv fem i nat.

Først kørte han galt, så stjal han en politibil, og så kørte han galt igen. Til sidst stak han af.

Med helikoptere og hundepatruljer efterlyser Sydøstjyllands Politi derfor en 47-årig mand fra Esbjerg, som ved et mindre færdselsuheld blev tilbageholdt klokken halv fem natten til søndag - mistænkt for at køre spirituskørsel. Cyklist i livsfare efter ulykke: Kørt ned af flugtbilist Men da betjentene ville skubbe den 47-åriges bil hen i vejkanten, så bilen ikke generede trafikken, lykkedes det i stedet manden at stjæle politibilen.

  • Han ser sit snit til at køre videre i en anden bil, og det bliver så patruljevognen, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Flemming Lau til TV 2 og fortæller, at det er en større eftersøgning, der nu er i gang:
  • Vi har haft tre hundepatruljer, indsatsleder og almindelige patruljer til stedet samt to helikoptere. Nu har vi tilkaldt hunde fra det meste af landet og giver den med alt, vi kan skaffe, for vi skal have fundet den her mand.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad efterlyses den 47-årige stadig mandag morgen. Det er ikke lykkedes TV 2 at få det bekræftet, hverken hos Sydøstjyllands Politi eller hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), der nu efterforsker sagen.

Begge biler smadret Mandens flugt i patruljevognen stoppede brat efter knap ti minutter, da han kørte frontalt sammen med en anden bil på Tingvejen nær Grindsted.

Begge biler blev totalskadet. Bilisten i det andet køretøj er kommet lettere til skade, mens flugtbilistens tilstand endnu er ukendt.

Det lykkedes ham nemlig at stikke af til fods.

square to 16x9 SE OGSÅ 10-årig pige kørt ned: Politiet efterlyser flugtbilist - Vi er bange for, han ligger derude og har brug for lægehjælp, siger Flemming Lau, som pointerer, at det vigtigste er at sikre sig, manden er i god behold. En eventuel straf kan diskuteres efterfølgende.

DUP efterforsker sagen Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) er orienteret om hændelsen og efterforsker nu sagen.

Syd- og Sønderjyllands Politi ser alvorligt på hændelsen, men har ikke yderligere kommentarer til sagen, da den lagt over til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

  • Hvis man kender til vedkommende eller en, der er konfus og kan være manden, så skal man ringe 114 eller 112, siger Flemming Lau.

Af Louise Uberg på tv2.dk

Publiserert 2017-06-18 10:30
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: